ФАСАДА

Инвестирајте паметно – направете го Вашиот дом енергетски ефикасен со најдобриот сертифициран систем на ТРАКОН.Со тоа ќе обезбедите топлина во зима, свежина во лето и комфорно живеење во Вашиот дом. -Уникатна разновидност на површини-Нијансирање во повеќе од 30.000 нијанси-Заштеда на гориво и енергија до 60%-Сертифициран систем-Извонредна издржливост на влага и тешки временски услови Инвестицијата се […]

Започна со работа АНДА

Ново во Охрид, модерно градежништво и иновативни новитети!  Ве покануваме во нашиот изложбен салон каде ќе најдете се што ви е потребно доколку го градите или реновирате Вашиот дом.  Започнуваме со работа од 17 Август 2020.  Работно време: пон-саб 08-16ч.  15ти Корпус 89, Охрид (Комплекс Застава)  АНДА- ЦЕНТАР ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ