Monthly Archives: јуни 2023

ФАСАДЕН СИСТЕМ АДИНГ

ФАСАДЕН СИСТЕМ АДИНГ Сега е вистинско време за одлука за нова фасада!Нашите фасадни малтери Хидрофас и Адингфас, фасадните лепила Стирокол и акрилната фасадна боја Адингколор Ф, се одличен избор и долготрајно решение, едноставни за употреба, економични и со одлична обработливост.Повеќе информации ќе најдете на : Фасадни малтери https://bit.ly/32LQw1Y Фасадни лепила https://bit.ly/3gDpw9C Фасадна боја https://bit.ly/2Ge0YHN  Работно време: пон-саб 08-16ч. 15ти Корпус 89, Охрид (Комплекс […]