Започна со работа АНДА

Ново во Охрид, модерно градежништво и иновативни новитети!
 Ве покануваме во нашиот изложбен салон каде ќе најдете се што ви е потребно доколку го градите или реновирате Вашиот дом.
 Започнуваме со работа од 17 Август 2020.
 Работно време: пон-саб 08-16ч.
 15ти Корпус 89, Охрид (Комплекс Застава)
 АНДА- ЦЕНТАР ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ