Контакт Инфо

Анда Охрид
Ул. 15ти Корпус бр. 89 Охрид
(Комплекс Застава)
Тел: 077/575-301
info@anda.mk

Често поставувани прашања

Проверете дали се наоѓа одговорот на вашето прашање тука пред да не контактирате

Информација за достава

Доставата е бесплатна за територијата на Охрид.За надвор од Охрид доставата е бесплатна за сметки над 3000 ден. За сметки под 3000 ден. Доставата е на трошок на купувачот.

Плаќање

Онлајн плаќање со сите дебитни и кредитни картички, плаќање при достава или на банка.

Време на достава

Доставата се врши во рок од 1 до 3 работни денови.

Замена на производ

Потрошувачот правото за замена односно враќање на производ може да го оствари во рок од 15 дена сметано од денот на подигање т.е. достава на производот. За остварување на правото за замена односно враќање на производ согласно оваа Одлука важат следните законски услови: – производот не бил употребуван; – сочувани се: изгледот, употребните својства, пломбите и фабричките етикети на производот; – при поднесување на барање за замена, односно враќање на производ, со призводот задолжително се приложува фискалната сметка или сметкопотврдата и целокупната друга пропратна документација која на Потрошувачот му била издаденa заедно со производот. По истекот на рокот од 15 дена од денот на подигање т.е. достава на производот, потрошувачот го губи правото на замена, односно враќање на производ по овој основ. Сите поднесени Барањата за замена, односно враќање на производ, сметано од 16-тиот ден од денот кога производот е примен од потрошувачот, ќе бидат негативно одговорени. Замената, односно враќањето на производот се врши во продажниот салон на АНДА.

Испратете порака