ФАСАДЕН СИСТЕМ АДИНГ

ФАСАДЕН СИСТЕМ АДИНГ

🍀Сега е вистинско време за одлука за нова фасада!
Нашите фасадни малтери Хидрофас и Адингфас, фасадните лепила Стирокол и акрилната фасадна боја Адингколор Ф, се одличен избор и долготрајно решение, едноставни за употреба, економични и со одлична обработливост.
Повеќе информации ќе најдете на 🧐:
📍 Фасадни малтери 👉https://bit.ly/32LQw1Y
📍 Фасадни лепила 👉https://bit.ly/3gDpw9C
📍 Фасадна боја 👉https://bit.ly/2Ge0YHN

🕓 Работно време: пон-саб 08-16ч.
ℹ️ 15ти Корпус 89, Охрид (Комплекс Застава)
📱077 575 301
🏘 АНДА- ЦЕНТАР ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ