Monthly Archives: ноември 2020

Започна со работа АНДА

Ново во Охрид, модерно градежништво и иновативни новитети!  Ве покануваме во нашиот изложбен салон каде ќе најдете се што ви е потребно доколку го градите или реновирате Вашиот дом.  Започнуваме со работа од 17 Август 2020.  Работно време: пон-саб 08-16ч.  15ти Корпус 89, Охрид (Комплекс Застава)  АНДА- ЦЕНТАР ЗА ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ