Author Archives: Андрија

ФАСАДЕН СИСТЕМ АДИНГ

ФАСАДЕН СИСТЕМ АДИНГ Сега е вистинско време за одлука за нова фасада!Нашите фасадни малтери Хидрофас и Адингфас, фасадните лепила Стирокол и акрилната фасадна боја Адингколор Ф, се одличен избор и долготрајно решение, едноставни за употреба, економични и со одлична обработливост.Повеќе информации ќе најдете на : Фасадни малтери https://bit.ly/32LQw1Y Фасадни лепила https://bit.ly/3gDpw9C Фасадна боја https://bit.ly/2Ge0YHN  Работно време: пон-саб 08-16ч. 15ти Корпус 89, Охрид (Комплекс […]

ФАСАДА

Инвестирајте паметно – направете го Вашиот дом енергетски ефикасен со најдобриот сертифициран систем на ТРАКОН.Со тоа ќе обезбедите топлина во зима, свежина во лето и комфорно живеење во Вашиот дом. -Уникатна разновидност на површини-Нијансирање во повеќе од 30.000 нијанси-Заштеда на гориво и енергија до 60%-Сертифициран систем-Извонредна издржливост на влага и тешки временски услови Инвестицијата се […]