STIEBEL ELTRON Проточен бојлер PEO 18/21/24

28,480.00ден

  • Мониторинг на излезната температура со LCD
  • Инсталација : ниска и висока
  • Работи и со мека и со тврда вода
  • Тежина 3,6 kg