STIEBEL ELTRON Проточен бојлер PEG 13

19,640.00ден

– Jачина од 13,5 kW
– Електронско управување ” 2i ” за целосно константна температура
– 2 вградени сензора : проточен и температурен
– 2 фиксни температури 42 °C и 55 °C