STIEBEL ELTRON Проточен бојлер EIL 7 Plus

11,999.00ден

– Jачина од 6.5 kW
– Хидраулично управуван
– Предвидено за монтирање под тоалетен умивалник
– Елегантен мал дизајн
– Работа на двофазна струја