STATUS TEAK OIL 0.75l/Thrakon

STATUS TEAK OIL

Масло за одржување, збогатено со восок

Боја: БезбоенПакување: 750 ml + 250 ml гратисПотрошувачка: 13-15 m²/L

Го зголемува животниот век на дрвени површини и ги заменува природните масла на дрвото кои се губат со текот на времето. Хидроизолира, храни и оживува секаква дрвена површина на која ќе се примени.

  • Идеално за освежување и зачувување на сите градинарски парчиња мебел и декоративни дрвени конструкции.
Категорија: