STATUS NAUTICAL 0.75l лак за јахти/Thrakon

399.00ден

STATUS NAUTICAL

Лак за јахти

Боја: Безбоен / сјаен

Пакување: 750 ml, 2,5 L

Потрошувачка: 15-16 m²/L

Високо издржлив, проѕирен лак за јахти, кој штити и декорира било какви надворешни дрвени површини. Со своите вградени филтри
против сончевото зрачење (анти-УВ филтри), обезбедува голем отпор, заштита од пукнатини и лупење. Создава флексибилна, водоотпорна површина и обезбедува долготрајна заштита.

  • Специјално формулиран за бојадисување на дрвени бродови, но и за врати, рамки, прозорци, перголи, огради итн. Идеален за дрвени површини силно погодени од влага, морска сол и сончева светлина.
Категорија: