KONCAR Бојлер за бања 80l

8,130.00ден

EGV 80 C2RA

– Волумен: 80 литри
– Монтажа : на зид
– Притисок при работа : 6 bar
– Надворешно подесување на температура 35°C-85°C

Категории: ,