Knauf Pocket Kit Standard лизгачка врата

24,895.00ден

Лизгачка врата, за употреба во сувомонтажни ѕидови.
Кнауф “Pocket Kit” лизгачката врата создава сосема ново ниво на комфор и висок квалитет на домување и простор за работа. Долгогодишниот стремеж за постигнување на висока практичност, модерен дизајн и ергономија, од Кнауф одделението за иновации ја извлече проширената палета на “Pocket Kit” системот.