Knauf MP 75 L 30kg

545.00ден

MP75 е фабрички подготвен гипсен малтер со специјални лесни додатоци за сите видови подлоги. Лесен е за обработка и е особено издашен. Малтерот машински се шприца под притисок и на тој начин се постигнува одлична врска со подлогата.
MP 75 е економично решение кога треба да се малтерисаат големи објекти.