Knauf MP 75 30kg

497.00ден

MP75 е фабрички подготвен гипсен малтер со додатоци. Се користи како еднослоен внатрешен малтер за ѕидови и тавани на сите видови подлоги. Малтерот машински се шприца под притисок и на тој начин се постигнува одлична врска со подлогата.
MP 75 е економично решение кога треба да се малтерисаат големи објекти.