Knauf противпожарна плоча GKF F13

755.00ден

KNAUF GKF F13 12.5mm 1250x2000x12.5

Гипсена противпожарна плоча, чие гипсено јадро е дополнително зацврстено и армирано со стаклени нишки долги 3–30 mm и тоа најмалку 0,2 % од тежината