DEC 428 Polyplast / завршен акрилен малтер

1,550.00ден

Соодветен за примени како финален слој за надворешни термоизолациски системи CLIMAPLUS и за внатрешни или надворешни ѕидни површини. Обоен согласно со новиот CLIMAPLUS каталог со бои, со повеќе од 500 нијанси

Категорија: