Commel LED сијалица E14 свеќа, 6 W- 6500 K, 470lm

70.00ден

АРТ. 305-221
• моќност: 6 W
• Светлечки флукс: 470 lm
• Температура на светлина: 6500 K
• Индекс на враќање на бојата: RA> 80
• Lивотен век: 25.000 ч
• Номинален напон: 220-240 V
• Основа: E14
• ЕАН: 3858890447255

Категорија: