МАСТЕРМАКС ПРЕМИУМ

7,300.00ден

Паковање1.5m x 50m = 75m2/ролна

Материјал: Паропропустлива трислојна покривна фолија (паропропустлива или водоотпорна PE мембрана
помеѓу два слоја на ПП-филц).

Примена: Пропустлива пареа фолија за покриви за високи покриви со единечна
со вентилација, поставена слободно виси директно на топлинската изолација или на површината на подот
како секундарна заштита од прашина и атмосферски врнежи.
Површинска тежина: 150g / m2
Sd-вредност: 0,06m
Отпорност на вода: W1
Отпорност на топлина: (-) 40 ° C – (+) 100 ° C
УВ отпорност: 3 месеци

Категорија: