МАСТЕРМАКС КЛАСИК

3,750.00ден

Паковање: 1,5 m × 50 m = 75 m2/ролна
Материјал: Паропропустлива, трислојна беж покривачка фолија (паропропустлива)
но водоотпорна мембрана помеѓу два слоја ПП филц)
Примена: Инсталирана е паропропусна фолија за покриви за високи покриви со единечна вентилација
бесплатно виси директно на топлинската изолација како секундарна заштита од прашина и атмосферски врнежи.
Површинска тежина: 135 g / m2
Вредност на СД: 0,05 м
Отпорност на вода: W1
Отпорност на топлина: (-) 24 ° C – (+) 70 ° C
УВ-отпорност: максимум 2 недели

Категорија: