Штрафилица MP-CDD05 – 280W/MaxPuls

1,550.00ден

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 280W
Вртежи: 0-750/min
Дупчење во:
метал:10mm
дрво:20mm
Футер: 1.5-10mm
Вртежен момент: 23+1

Категорија: