Штрафилица DALD182/Daewoo

5,489.00ден

Обртаи: 0-400 / 0-1500 rpm
Батерија: 18V 1500 mAh Li-ion
Полнење: 1 час време на полнење
Максимален број на вртежи: 35 N.m
Брзини: 15+1 setting
Заклучување / Да
Вклучува: 2 брзини,
Power display & LED Light & USB

Категорија: