Штрафилица -DALD1210/Daewoo

2,241.00ден

Обртаи: 0-550 rpm
Батерија: 10.8V 1300 mAh Li-ion
Време на полнење: 3-5 hours / 3-5 часa
Макс.вртежен момент: 18 N.m
Брзини: 19+1 setting
Заклучување / Да
Вклучува:
Power display & LED Light

Категорија: