Штрафилица Bosch EasyDrill 12

4,790.00ден

Моќност: 12,0 V
Капацитет на батерија: 1.5 Ah
До 150 завртки со едно полнење на батерија
Вртежи – 0 – 700 min-1
Бушење во дрво: 6mm
Бушење во метал: 6mm
Тежина – 0,90 kg
Гаранција – 2+1 год.
Каталошки број 0 603 9B3 001

Категорија: