Штрафилица Bosch аку вибрациона GSR 180 LI

11,450.00ден

Напон – 18 V
Вртежи – 0-400 / 0-1.700 о/min
Батерија – 1,5 Ah Lithium-ion
Тежина со батерија – 1,6 кг.
2 * 18V 2.0 Ah GBA Li-ion батерии
1 * AL 1814 CV полнач
Пакувано – заштитен куфер
Гаранција – 2+1 год.

Категорија: