Штрафилица аку Bosch GSR 120 LI

7,650.00ден

Напон – 12 V
Вртежи – 0-380 / 0-1.300 о/min
Батерија – 1,5 Ah Lithium-ion
Тежина без батерија – 1,1 кг.
2 * 12 V 1.5 Ah Li-ion батерии
1 * GAL 1210 CV полнач
Пакувано – заштитен куфер
Гаранција – 2+1 год.

Категорија: