Хилта -DARH26-105C/Daewoo

6,150.00ден 5,535.00ден

1050W

Обртаи 1050 rpm
Максимален дијаметар на пробивање: 26 mm
Број на удари и јачина: 5200 bpm / 2.8 J

Категорија: