Хилтa MP-HD007 – 800W/MaxPuls

3,850.00ден

Електричен ударен чекан
Напон: 230V-50Hz
Моќност: 800W
Вртежи: 900/min
Удари: 3000/min
Ударна енергија: 2.7J
Дупчење во: дрво:30mm
бетон:26mm
Футер: SDS+
Тежина 3.3 kg.

Категорија: