Хилт електро – пнеуматски Bosch GBH 240

11,540.00ден

Моќност – 790 W
Енергија на удар – 2.7 Ј
Број на удари – 0 – 4200 u/min
Тежина – 2.9 kg
Гаранција – 2+1 год.
Каталошки број: 0 601 272 100

Категорија: