Хидрофас 25кг – Адинг

1,450.00ден

Декоративен акрилатен малтер со фул структура, изработен врз основа на акрилатна емулзија. Се применува за декоративна и заштитна завршна обработка на бетонски, малтерисани, глетувани внатрешни и надворешни ѕидни површини, или како завршна обработка кај термоизолациските фасадни системи. Како подлога се користи Прајмер-В.

Категорија: