Хидрофас З 25кг – Адинг

1,390.00ден 1,250.00ден

Декоративен акрилатен малтер со зарибана структура, изработен врз основа на акрилатна емулзија. Се применува за декоративна и заштитна завршна обработка на бетонски, малтерисани, глетувани внатрешни и надворешни ѕидни површини, или како завршна обработка кај термоизолациските фасадни системи. Како подлога се користи Прајмер-В.

Категорија: