Фугенфилер 5кг – Кнауф

247.00ден

FUGENFÜLLER од производителот Кнауф е гипсана-глет смеса која се нанесува за исполна на споевите и ивиците кај гипс таблите во комбинација со бандаж траката. Се користи и за обработка на коси и полукружни ивици. Се формира армиран слој кој не дозволува појава на пукнатини.