Фирнајз 0.9л/Кромакс

150.00ден

Производ наменет за импрегнација на дрвени површини, првенствено за градежна столарија, пред да се преработува со дрвена боја од дрво за дрво и алкидни дрва и метални емајли. Карактеристики и употреба: Нанесете со четка, ролери, со натопи или со прскање. Пред примена на мрсна основна боја за дрво, мелењето е задолжително.

Рок на траење: 24 месеци.
Пакување:0.9 л
Површина за покривање:10-20 m2/л.
Сушење:Импрегнаторите се суви по 48 до 72 часа.
Категорија: