Фасаден систем CLIMAPLUS EKO 5cm

470.00ден

Вклучени материјали за 1м2:

-Стиропор 5цм 15кг/м3 – 1м2
-THC 402 – лепак за лепење стиропор – 5кг/м2
-Мрежа 145г – 1.1м2
-THC 404 – лепак за мрежа зајакнат со стаклени влакна- 4кг/м2
-Типли – 4бр./м2
-GLX 494 – подлога грунд – 0.25кг/м2
-DEC 428 – декоративен акрилен малтер модифициран со силикон (бел) – 2.7кг/м3

Категорија: