Фасаден систем ADING EKO 8cm

555.00ден

Вклучени материјали за 1м2:

-Стиропор 8цм 15кг/м3 – 1м2
-Стирокол – лепак за лепење стиропор – 5кг/м2
-Мрежа 145г – 1.1м2
-Стирокол П – лепак за мрежа – 4кг/м2
-Типли – 4бр./м2
-Прајмер В – подлога грунд – 0.25кг/м2
-Хидрофас – декоративен акрилен малтер (бел) – 2.7кг/м3

Категорија: