Улјен разредувач 0.9л/Кромакс

120.00ден

Овој производ се користи за разредување на бои и премази и за машини за перење во системи за заштита и декорација на дрво (системи: Лакови лакови, Основни дрвени бои / метални и дрвени емајл системи за заштита и декорирање на метал (систем: Основна боја за метал, Емајл за дрво и метал, Емајл за радијатори и Антички емајл).

Рок на траење:24 месеци.
Пакување:0.9l и 5l
Категорија: