Убодна пила Bosch PST 650

3,450.00ден

Моќност – 500 W
Број на вртежи – 3.100 min-1
Тежина – 1.6 kg
Гаранција – 2+1 год.
Каталошки број: 0 603 3A0 720

Категорија: