Убодна пила Bosch GST 90 BE

11,250.00ден

Моќност – 650 W
Број на вртежи –  500 – 3.100 min-1
Тежина – 2.6 kg
Гаранција – 2+1 год.
Каталошки број: 0 601 58F 000

Категорија: