Тример Bosch EasyGrassCut 26

2,438.00ден

моќност: 280W
пречник на сечење: 26 cm
број на обртаи: 12.500 min-1
тежина: 1,9 kg
гаранција: 2+1 година
каталошки број: 0 600 8C1 J00

Категорија: