Тример Bosch ART 27

4,083.00ден

моќност: 450W
пречник на сечење: 27 cm
број на обртаи: 10.500 min-1
тежина: 2.7 kg
гаранција: 2+1 година
каталошки број: 0 600 8A5 200

Категорија: