Тример на Бензин RR44181/Rapter

7,420.00ден

2-тактен 1E44F-5 мотор, воздушно ладење

Сила1,75 kW / 2,38 KS

Зафатнина –52 cm3

Max. број обртаи 9.000 – 9.500 o/min

Брзина во празен од 3000 ± 200 o/min

Рачка, U-tip

Резервар –1,2 l

Гласност – 110,9 dB(A)

Тежина –7,40 kg

Гаранција – 1 година

Категорија: