Тример за трева MP-GT28 – 500W/MaxPuls

2,250.00ден 1,800.00ден

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 500W
Дијаметар на сечење: 300mm
Вртежи: 10.000/min
Тежина: 2.6kg
Подесување на должина на рачка

Категорија: