Тример за трева MP-GT25 – 300W/MaxPuls

1,610.00ден 1,290.00ден

Напон: 230V-50Hz
Моќност: 300W
Дијаметар на сечење: 260mm
Вртежи: 10.000/min
Тежина: 1.95kg

Категорија: