ТЕРАПЛАСТ

1,650.00ден

Паковање – 1.5м х 20м/ролна
Материјал: црн, полиетилен со висока густина (HD-PE)
Примена: За одводнување на подземни и подземни води. Ја зголемува заштитата од влага на зградите. Заштитен слој
изолација, механичка заштита на бетон. За вертикална инсталација, може да се користи до длабочина од 6 m.
Тежина на приклучок: 400 g / m2
Висина на испакнатост: 8 мм
Отпорност на температура: (-) 40˚C – (+) 80˚С

Категорија: