Соларен Бојлер 150л – Леов

15,000.00ден

Соларен безпритисочен систем Леов 150л.

Исплатливост на системот со 20 до 24 месеци користење.
Универзална вакумска цевка отпорна на град.

Достапно за одложена нарачка

Категорија: