Сет Батериски ударен одвртувач Bosch GDR 120-LI и Батериска Бормашина Bosch GSR 120-LI

12,200.00ден

Bosch GDR 120-LI
Број на вртежи: 0-2,600 o/min
Број на вртежи:(1. брзина) 0-1,300 min-1
Број на вртежи:(2. брзина)2,600 min-1
Тежина без батерија: 1.1 kg
Вртежен момент: 100 Nm
Број на удари: 0-3,200 min-1
Јачина на батерија: 12 V
Држач за бит: 1/4″ внатрешен шестаголник
Тежина: 15,0 kg
Дијаметар на завртки: M 4 – M 12
Гаранција: 3 години

Bosch GSR 120-LI
Вртежен момент: 14/30/- Nm
Број на вртежи (1.брзина / 2.брзина) 0 – 400 / 0 – 1,500 min-1
Тип на батерија: Lithium ion battery
Распон: 1.5 / 10 mm
Тежина без батерија: 0.8 kg
Степен на вртежен момент: 20+1
Јачина на батерија: 12 V
Бушење во дрво до – 20 mm
Бушење во челик до – 10 mm
Ниво на звучен притисок: 67 dB(A)
Ниво на звучна јачина: 78 dB(A)
Гаранција: 3 години

Нема на залиха

Категорија: