Садол 0.75л/Кромакс

160.00ден

Sadol е декоративен конзерванс за дрво. Се користи за внатрешна и надворешна заштита на меко и тврдо дрво. Sadol штити дрво од инсекти, гнили, сонце и влага. Пред употреба, Sadol треба да биде добро измешан и не разреден. Се нанесува со четка, сунѓер и ролери. Површината што сакаме да ја заштитиме треба да биде сува и чиста..

Рок на траење:24 месеци
Пакување: 0.75l и 3l
Складирање: SADOL не треба да се користи на температура под 5 ° C
Површина за покривање:Еден литар лак е доволен за 10-12 m2
Сушење: 10 часа на температура од 20 ° C; CESOL не треба да се користи на температура под 5 ° C
Категорија: