Садол Восок 0.75л/Кромакс

200.00ден

Sadol со восок е лак лак врз основа на синтетички смоли, фото стабилни пигменти, адитиви со фунгицидни и инсектицидни својства и соодветни видови на восок. Се користи за надворешни и внатрешни работи, за префинетост и декоративна заштита на дрво, што е предмет на атмосферско влијание. Садол со восок се произведува како безбоен и во нијанси. Добро се меша пред да аплицира. Тоа е разредена со мрсна потенки. Пред употреба, правилно треба да ја исчистите и исушите површината. Се нанесува со четка, ролери или сунѓер. Се препорачува да се користи Sadol без восок во истата сенка пред да се користи Sadol со восок во еден слој. Восокот во овој производ служи за заштита на дрвото од УВ зрачење, како и филтер за продирање на вода во дрво, па затоа е идеален за сите дрвени површини изложени на дожд и снег. Се препорачува да се примени во еден слој.

Пакување 0.75l и 3l
Површина за покривање:0.75 l Седло со восок покрива 6-8 m2 на површината по слој. Разредете со CHEMCO маслено разредувач
Сушење:Помеѓу 12-24 часа
Категорија: