Ренде електрично Bosch GHO 6500

7,894.00ден

Моќност – 650 W
Дебелина на сечење –  0 – 2.6 мм
Тежина – 2.8 kg
Гаранција – 2+1 год.
Каталошки број: 0 601 596 000

Нема на залиха

Категорија: